Tjänster inom webbdesign och grafisk formgivning

Webb&Form erbjuder tjänster inom webbdesign, grafisk formgivning av trycksaker och logotyper samt foto.

Hemsidor / webbdesign

Attraktiva hemsidor framtagna efter dina önskemål och behov. Vi skapar hemsidan i WordPress. Det finns möjlighet för er att på egen hand uppdatera sidan med innehåll.

Responsiv design

Majoriteten  använder mobilen när de besöker hemsidan. Vi anpassar designen efter skärmens storlek. Sidan ser bra ut oavsett om den visas på en datorskärm, läsplatta eller i en smartphone.

Support och service

Om ni önskar så sköter vi den löpande driften av hemsidan och ser till så att allt fungerar. Vi hjälper också till med uppdatering av innehåll. Timpenning 450 kronor.

Sökoptimering (SEO)

Vi analyserar din hemsida, ger förslag och gör ändringarna som krävs för att du ska hamna högt upp på Googles träfflista. Välformulerat och relevant innehåll är A  och O.

Trycksaker och logotyper

Grafisk formgivning av broschyrer, visitkort och logotyper. Stärk ditt varumärke med en bra logotyp. Vi designar och levererar den klar att användas på små och stora tryck.

Foto och prints

Använd mina bilder på webben eller i trycksaker. För prisuppgifter kontakta mig så diskuterar vi tillsammans fram en lösning som passar dig. Vi säljer även högkvalitativa fine art prints.

Priser

Priset för en hemsida varierar beroende på antal sidor och funktioner. För att ge er en prismässig överblick så har vi tagit fram två paket; Small och Medium. För hemsidor (Large) med över 15 sidor och med mer avancerade funktioner så gäller pris efter överenskommelse/offert.

Kostnad för domännamn och webbhotell tillkommer. I övrigt tillkommer inga årliga kostnader.

Ni tillhandahåller text och bild om inget annat har överenskommits. Vill ni ha support efter det att hemsidan lanserats så tar vi timpenning 500 kronor.

För trycksaker och logotyper så gäller pris enligt överenskommelse/offert.

Paket hemsidor

Small

8 000 SEK

Upp till fem sidor
Medium

10 000 SEK

Upp till tio sidor
Large

Offert

Mer än tio sidor

Alla hemsidor skapas i den populära webbplattformen WordPress och anpassas för olika typer av skärmar, stora som små, så kallad responsiv design. Kunden har alltid möjlighet att på egen hand sköta uppdateringar och publicera innehåll på hemsidan efter att den lanserats. Utöver detta ingår grundläggande funktioner såsom kontaktformulär och Google maps i alla paket.

Alla priser visas exklusive moms.

Sagt om Webb&Form

”Närhet och snabb respons uppskattar vi på Guldbolaget liksom att affärspartnern är okomplicerad och har en känsla för vad jag som kund behöver. Samarbetet med Webb&Form uppfyller dessa krav.”

// Charlotta Rejneborg, Guldbolaget