Tjänster inom webbdesign och grafisk formgivning

Webb&Form erbjuder tjänster inom webbdesign, grafisk formgivning av trycksaker och logotyper samt foto.

Hemsidor / webbdesign

Attraktiva hemsidor framtagna efter dina önskemål och behov. Jag skapar hemsidan i WordPress. Det finns möjlighet för er att på egen hand uppdatera sidan med innehåll.

Responsiv design

Majoriteten använder mobilen när de besöker hemsidan. Jag anpassar designen efter skärmens storlek. Sidan ser bra ut oavsett om den visas på en datorskärm, läsplatta eller i en smartphone.

Support och service

Om du vill så sköter jag den löpande driften av hemsidan och ser till så att allt fungerar. Jag hjälper också till med ändringar av innehållet och säkerhetsuppdateringar. Välj med eller utan avtal.

Sökoptimering (SEO)

Jag sökoptimerar din hemsida och ger förutsättningarna som krävs för att du ska hamna högt upp på Googles träfflista. Men tänk på att ett välformulerat och relevant innehåll är A och O.

Trycksaker och logotyper

Grafisk formgivning av broschyrer, visitkort och logotyper. Stärk ditt varumärke med en bra logotyp. Jag designar och levererar den klar att användas på små och stora tryck.

Foto och prints

Använd mina bilder på webben eller i trycksaker. För prisuppgifter kontakta mig så diskuterar vi tillsammans fram en lösning som passar dig. Jag säljer även högkvalitativa fine art prints.

Priser

Priset för en hemsida varierar beroende på antal sidor och funktioner. För att ge dig en prismässig överblick så har jag tagit fram två paket; Mini och Medium. För hemsidor (Stor) med över tio sidor och med mer avancerade funktioner så gäller pris efter överenskommelse/offert.

Kostnad för domännamn och webbhotell tillkommer.

Priserna visas exklusive moms.

Favicon Webb&Form

Paket: Mini

Upp till fem sidor

8 000 SEK

Favicon Webb&Form Favicon Webb&Form

Paket: Medium

Upp till tio sidor

10 000 SEK

Favicon Webb&Form Favicon Webb&Form Favicon Webb&Form

Paket: Stor

Fler än tio sidor

Offert

Supportavtal hemsidor

Alla hemsidor skapas i den populära webbplattformen WordPress och anpassas för olika typer av skärmar, stora som små, så kallad responsiv design. Kunden har alltid möjlighet att på egen hand sköta uppdateringar och publicera innehåll på hemsidan efter att den lanserats.

För support efter att hemsidan lanserats finns tre alternativ:

  • Vid support med Månadsavtal ingår säkerhetsuppdateringar och ändringar av innehåll fritt till en fast kostnad.
  • Vid support med Kvartalsavtal ingår säkerhetsuppdateringar till en fast kostnad. För ändringar av hemsidans innehåll och teknik support gäller timpris.
  • Vid support utan avtal gäller timpris.

För trycksaker och logotyper gäller pris enligt överenskommelse/offert.

*Timpriset kan komma att justeras.
** På kundens begäran.

Vad ingår i det fasta priset vid val av supportavtal?

Support Månadsavtal Support Kvartalsavtal
Teknisk support
Ändringar av innehåll
Säkerhetsuppdateringar
Kvartalsvis rapporter med statistik
Faktureras kvartalsvis
Pris 1 000 SEK/månad 1 000 SEK/kvartal

” – Med vind i seglen mot ett renare hav – har Webbochform.se haft ensamrätten att ta hand om samt ansvara för skötseln av Kustmiljögruppens hemsida, utan inskränkningar eller begränsningar, så att hemsidan uppfyller Kustmiljögruppens högt ställda krav.

Detta ansvar har präglats av hög tillgänglighet i kommunikationen på ett synnerligen förtjänstfullt sätt vid utbyte av tankar och idéer för att vidmakthålla vår hemsidas aktualitetsgrad och transparenta informationsinnehåll.”

// Karl-Gustaf Eklund, Torsås Kustmiljögrupp