Kontakt

Ta första steget mot en ny hemsida! Kontakta oss direkt på telefon, e-post eller lämna era kontaktuppgifter och eventuella frågor i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss. Jag som driver Webb&Form heter Johan Blomqvist och jag har arbetat med webbdesign och grafisk formgivning sedan 2002. Webb&Form har funnits sedan 2007. Vi finns i Bergkvara, mittemellan Kalmar och Karlskrona, i Torsås kommun i sydöstra Småland.

Johan Blomqvist - Webb&Form

070-977 43 46

 johan@webbochform.se

Webb&Form, Skepparvägen 1 B, 385 40 Bergkvara

Tveka inte att höra av er!

    Intresserad av hemsidepaket?

    Enligt dataskyddsförordningen (”GDPR”) vill vi informera om att dina personuppgifter från vårt webbformulär kommer att behandlas. Vi sparar och behandlar personuppgifter så som namn, e-post och telefonnummer. Syftet med en sådan behandling är för att kunna kontakta dig och besvara ditt meddelande. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är det samtycke som du lämnade innan du skickade in webbformuläret. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.
    Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på e-post johan@webbochform.se.
    Läs mer på sidan Integritet / GDPR.